Dobro Došli

..

subota, 7. svibnja 2016.

U ovih 5 slučajeva NIKADA ne trebate uzeti ocat

Apple cider vinegar natural remedy for itch, fungal, bruises, burns


Stalno čujete kako je Jabučni ocat je super za to, i super za to. No, jeste li znali da postoje i neke ozbiljne nuspojave uzimanja?

Jabučni ocat prirodni lijek za svrbež, gljivičnih, modrica, opekotina

1. Ako imate problema s kožom:

Unutrašnjost usta, grla i jednjaka, cijevi koja vodi do želuca, obrubljene sluz membrana, tip tkiva koje može izgorjeti kada je izložena kiseline. Uzimajući octa svaki dan, pogotovo ako ne pijete dovoljno vode prilikom uzimanja u obliku tableta ili ako ne adekvatno razrijediti tekućinu, može uzrokovati bol u grlu i da je teško progutati.


  Bilo je izvješća da je jabučni ocat tablete mogu uzrokovati opekline, što može uzrokovati trajno oštećenje grla ili jednjaka. Žgaravica i mučnina su i moguće nuspojave.

2. Ako Vaš Kalij nizak:

Jabučni ocat može uzrokovati razine kalija padati. Nizak kalij, medicinski nazvan hipokalemija može uzrokovati srčanu aritmiju, slabost mišića ili kvar, zatvor, umor ili paraliza koja može ometati disanje. Ako se lijekovi mogu uzrokovati nisku razinu kalija, kao što su diuretici, ne uuimajte octa bez razgovora s liječnikom.

3. Ako imate povijest zgrušavanja krvi ili dijabetes u svojoj obitelji:

Dok jabučni ocat ima koristi, ona također može uzrokovati povećanje epizoda hipoglikemije, ili niski šećer u krvi, u dijabetičara. Ako imate dijabetes, pitajte svog liječnika o tome da se jabuka jabukovača octa i praćenje šećera u krvi pažljivo kako bi se izbjegla hipoglikemija. Ako već imate zgrušavanje krvi ili ako imate problema s zgrušavanjem krvi, ne trebate uzimati ocat, bez odobrenja.

 
4. Ako imate gastrointestinalnih problema:

Od ACV je visok u kiselom sadržaju, može uzrokovati ozbiljan proljev, probavne smetnje i žgaravicu. Ako koristite ACV detoksikaciju, te nuspojave su vrlo česte. Prema riječima stručnjaka, trajati nerafiniranog ACV s razinom pH 5-7 ograničava ove nuspojave. Ako ove nuspojave ne izbjegnete tijekom vremena, prekinuti ili smanjiti dozu.

5. Ako imate osjetljive zube

Visoka kiselost razina nerazrijeđenog ACV može uništiti zubnu caklinu kada se konzumira oralno. Osim što žućkastu nijansu za zube, to povećava zubnu osjetljivost, kao dobro. Kako bi se izbjegao izravan kontakt sa vašim zubima, razmislite o konzumiranju tekućina ACV pomoću slame. Pomiješajte ACV sa sokom ili vodom prije konzumiranja. Na taj način, vi ćete biti u mogućnosti smanjiti moguće nuspojave konzumiranja octa.

Nema komentara:

Objavi komentar