Dobro Došli

..

nedjelja, 12. lipnja 2016.

REVOLUCIONARNI NAPITAK: Pred spavanje pripremite ovaj napitak, izbacićete ujutru skoro 2 LITRA TEČNOSTI! Za TRI dana ćete ući u garderobu broj manji! (RECEPT)


REVOLUCIONARNI NAPITAK: Pred spavanje pripremite ovaj napitak, izbacićete ujutru skoro 2 LITRA TEČNOSTI! Za TRI dana ćete ući u garderobu broj manji! (RECEPT)






















zgledajte kao nikada do sada! Prepolovite kilažu bukvalno od ovog napitka!
Haos koji ovaj napitak pravi je prosto nerealan rezultat!

Nema magiju da skine salo odmah, ne pravi mišiće, ali zato izbacuje toliku količinu tečnosti da za 3 dana možete da uđete u broj manji vaše odeće!
Peršun se pokazao kao dobar prijatelj mršavljenju. Sok od peršuna pomaže kod sagorevanja kalorija, a usput hrani vaše telo vitaminima i mineralima. Ova biljka ubrzava metabolizam i izbacuje višak tečnosti iz organizma.

Dovoljni su vam jedan struk peršuna, jedan limun i voda. Naseckajte ga sitno na komadiće (savetuje se u blenderu), zatim iscedite sok od limuna i nalijte u tu smesu čašu vode (2dl).
Dijetetičari savetuju da se sok pije ujutro na prazan želudac pet dana i uveče pred spavanje popiti samo peršun i limun u toploj vodi, pa napraviti pauzu deset dana.

U slučaju da ste ljubitelj jogurta, takođe ga možete piti, dodajući malo peršuna. Smesa ubrzava varenje i ima nula posto masti, a možete je piti popodne.
Vama je, uz sok od peršuna, dozvoljeno da i dalje unosite namirnice koje ste do sad imali u svakodnevnoj ishrani. Recept svakog uspeha jeste umerenost. Potrebno je da ne preterujete u unosu namirnica. Kako naglašava portal cafe.ba rezultati su vidljivi nakon pet dana.

http://biljna-medicina.blogspot.ba

Nema komentara:

Objavi komentar