Dobro Došli

..

nedjelja, 12. lipnja 2016.

KAKO IZLIJEČITI KARIJES BEZ DA IDETE ZUBARU!!

KAKO IZLIJEČITI KARIJES BEZ DA IDETE ZUBARU!!
Svaki zub se sastoji od četiri sloja. Te slojeve mogu oštetiti kiseline prisutne u ustima. Karijes se događa kada se ti slojevi otope.

Neki od mnogih simptoma propadanja zuba su mrlje na zubima, bol dok jede, i osjetljivost na toplu ili hladnu hranu. Ovi simptomi mogu se eliminirati posjetom zubaru. Međutim, postoji još jedna mogućnost za one ljude koji se boje zubara.

Kako popuniti karijes bez bušenja?

Japansko istraživanje pokazuje način punjenja šupljina, bez bušenja. Istraživanja je otkrilo pastu koja je slična zubnoj caklini, prvom sloju zuba. Ovo tijesto može popuniti šupljine bez bušenja. Dakle, neće biti potrebno ići kod zubara. Isto tako, šanse širenje karijesa će se smanjiti. U svakom slučaju, ovu pastu treba koristiti u prvim fazama propadanja.

Kako koristiti?

Budući da ova pasta sadrži kiseline i vodik, može doći do upale zubnog mesa ako ne koriste ispravno. Ako želite koristiti kod kuće, prvo se posavjetujte sa svojim stomatologom.

post665-300×155

Je li ova pasta na raspolaganju?

Samo stomatolozi mogu kupiti ovu pastu, a zatim distribuirati svojim pacijentima. Šupljina će biti ispunjen u par trenutaka i za manje od 20 minuta tijesto djeluje.

Kako spriječiti truljenje zuba?

Održavajte dobru oralnu higijenu kako bi spriječili karijes. Četkajte zube svaki dan koristeći dobru pastu za zube i čistie usta antibakterijskim tekućinama. Možete zamjeniti svoju pastu za zube prirodnom kokosovom pastom ili uljem.Ne znači da su komercijalne zubne paste najbolje za zube.

Štoviše, dnevna dijeta je također važan faktor u oralnom zdravlju.Konzumirajte hranu sa više minerala.

http://zdravljeirecepti.info

Nema komentara:

Objavi komentar