Dobro Došli

..

nedjelja, 12. lipnja 2016.

Iznenađujući VITAMIN koji zaustavlja rast stanica RAKA! Trebamo ga više nego što liječnici kažu!

Iznenađujući VITAMIN koji zaustavlja rast stanica RAKA! Trebamo ga više nego što liječnici kažu!
Medicinski istraživači su došli vrlo blizu najnovijih otkrića o ovom vitaminu, iako oni neće tvrdriti da su pronašli lijek za rak.

Dovoljno vitamina D ne unosi oko 70% američke djece i oko 75% odraslih u svom svakodnevnom životu. Zdrav suradnik za opće zdravlje i njegov unos čak može biti karika koja nedostaje u borbi protiv raka.

Postoje mnogi znakovi da osoba ne unosi dovoljno D vitamina, a jedini način da se potvrdi manjak vitamina D je test krvi.
Zajednički pokazatelji nedostatka vitamina D su:
Depresija
Bol u kostima
Slabost mišića
Teška astma, osobito kod djece
Kognitivne smetnje, osobito u starijoj odrasloj
Prekomjerno znojenje – znojenje koji se pojavljuje bez fizičkog napora
Hronična bol
Postoje mnoge studije koje objašnjavaju kako vitamin D pomaže protiv raka iako nije potvrđeno. Istraživanje koje je proveo dr Cecdric Garland pokazalo je da kada je postignuta odgovarajuća razina vitamina D rizik pojedinca od raka dojke može se smanjiti za 50 posto!

Glavni posao Vitamina D je da apsorbira kalcij za stimulaciju rasta kosti. On također pomaže čak i izvan funkcije kardiovaskularnog sustava, autoimunog sustava i drugih tjelesnih sustava.

Masne ribe, mlijeko, jogurt, tuna, gljive, sok od naranče su najbolji izvor ovog vitamina iz hrane, a provođenje vremena na suncu je također odličan izvor vitamina D.

http://www.narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar